ACTIVITEITENCOMMISSIE ORGANISEERT GRATIS WK-VOETBALPOOL

Ook dit jaar organiseert de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde een (dit keer gratis) WK-voetbalpool. Uiteraard stelt de AC een aantal leuke prijzen beschikbaar. Bijgevoegd document kunt u downloaden, invullen en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mocht u liever een papieren versie invullen, dan kunt u het document printen en inleveren in de kantine of op het adres Oostersingel 14 in Vlagtwedde. In de kantine ligt ook een aantal exemplaren van deze WK-voetbalpool die gebruikt kunnen worden. De pool moet uiterlijk woensdag 13 juni zijn ingeleverd. Tijdens de WK zal er regelmatig een update van de stand in de voetbalpool worden verstuurd. We hopen natuurlijk op een grote deelname.

Download hier de voetbalpool

Wanneer downloaden via de link niet lukt, klik met de rechtermuisknop op de link en kies voor "koppeling opslaan als".

WESTERWOLDE VERLIEST IN DOELPUNTRIJK DUEL VAN MOVV

In een waar doelpuntenfestijn verloor Westerwolde zondagmiddag op het sportpark in Midwolda met 5 – 4 van MOVV. Bijna de gehele wedstrijd liepen de mannen van trainer Loek Swarts achter de feiten aan en slaagden er in tegenstelling tot afgelopen woensdag tegen Gieterveen helaas niet in deze middag langszij of voorbij MOVV te komen. Het niet winnend afsluiten van dit voor Westerwolde een na laatste treffen in deze competitie betekent dat men zondag 27 mei nog behoorlijk aan de bak moet tegen kampioen Bellingwolde om de zo felbegeerde derde of vierde plaats te kunnen pakken. De derde plaats geeft sowieso recht op het spelen van nacompetitie en ook de vierde plaats kan misschien nog zorgen voor een leuk toetje aan het eind van een lang voetbalseizoen. Grote man van deze warme voetbalmiddag was Jordi Blaauw. Namens MOVV wist hij vier keer het net achter doelman Alex Otto van Westerwolde te vinden en volgens statistici wist hij hiermee zijn totaal op 152 doelpunten voor MOVV te brengen.

Lees volledig: WESTERWOLDE VERLIEST IN DOELPUNTRIJK DUEL VAN MOVV

Westerwolde toont veerkracht en wint van Gieterveen

Een wedstrijd met twee gezichten, zo kan de woensdagavond gespeelde wedstrijd Gieterveen – Westerwolde het best worden gekarakteriseerd. In de eerste helft op het plaatselijke sportpark in Gieterveen een oppermachtige thuisclub die Westerwolde alle hoeken van het veld liet zien en met een comfortabele voorsprong van 3 – 0 naar de thee ging. Gedurende de gehele tweede helft waren de rollen compleet omgedraaid. Westerwolde gooide na de verkregen achterstand alle schroom van zich af en zegevierde in een boeiende tweede helft uiteindelijk met 4 – 3. Een enorme opsteker voor het team dat de voorbije weken amper tot positieve resultaten kwam en dat nu met nog twee wedstrijden te spelen door deze overwinning nog volop meedoet in de strijd om de periodekampioenschappen.

Lees volledig: Westerwolde toont veerkracht en wint van...

Westerwolde lijdt kansloze nederlaag tegen FVV

In een niet al te beste wedstrijd leed Westerwolde zondagmiddag op het druilige sportpark aan de Julianastraat in Hoogezand een ruime nederlaag tegen kampioenskandidaat FVV. Net als in de openingswedstrijd van het seizoen in Vlagtwedde bleek het Foxholster team een maatje te groot voor een dapper strijdend Westerwolde. Na negentig minuten voetbal onder leiding van scheidsrechter Macbean uit Groningen stond er dan ook een duidelijk 6 – 0 overwinning voor de ploeg van trainer Henk de Koe op het scorebord. De doelpunten, soms van uitzonderlijke schoonheid, werden keurig over beide speelhelften verdeeld. Met deze nederlaag was Westerwolde de grote verliezer van deze voetbalmiddag; de overige drie ploegen uit de topvier in deze klasse wonnen allemaal hun wedstrijd.

Lees volledig: Westerwolde lijdt kansloze nederlaag tegen FVV

Westerwolde en Sellingen komen gelijkspel overeen

In een bij vlagen meer dan boeiende derby kwamen Westerwolde en Sellingen donderdagavond in Sellingen in een evenwichtige wedstrijd tot een naar aller tevredenheid stemmende remise: 1 – 1. In deze ontmoeting tussen de nummers drie en vier op de ranglijst werd gestreden om elke meter en werden de doelpunten keurig over beide helften verdeeld. Wat de spelverhouding betreft deden beide ploegen niet voor elkaar onder, maar qua reële scoringsmogelijkheden had Westerwolde een klein overwicht en had de wedstrijd misschien kunnen of moeten beslissen. Westerwolde kwam wel op voorsprong, maar in de tweede helft trok Sellingen de stand weer gelijk.

Lees volledig: Westerwolde en Sellingen komen gelijkspel overeen

@VVWesterwolde op Twitter

vv Westerwolde
Ondanks het #weer hebben we een fantastische dag gehad! Alle bijna 100… https://t.co/lvdQkptOES
vv Westerwolde
Omdat we nog enkele #plaatsen #vrij hebben verlengen we de inschrijving. Dus wil je nog meedoen? Geef je op per tea… https://t.co/7t8KfIoDFX
vv Westerwolde
Er zijn nog wat plekken #vrij! Dus heb je volgende week niets te doen in de #meivakantie, geef je dan #snel op!… https://t.co/SfVLGVZ82P
vv Westerwolde
Bijna alles klaar voor vanavond! En ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. #AvondWedstrijdhttps://t.co/PSN0SaFPsu
Follow vv Westerwolde on Twitter

Sponsoren