Sinterklaas op bezoek bij v.v.Westerwolde

Het was weer een drukke dag voor Sinterklaas. Afgelopen woensdag 2 december was Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek in de sportkantine van v.v.Westewolde. De kleinste jeugd van kabouter tot de F-pupillen hebben Sinterklaas ontvangen onder luid gezang. Het werd een gezellige middag waarbij de kinderen op hun beurt een cadeautje hebben ontvangen. Onderstaand ziet u enkele foto's hiervan.

Geslaagde voetbalclinics door FC-Groningen

GESLAAGDE VOETBALCLINICS OP SPORTPARK DE BARLAGE IN VLAGTWEDDE

In het kader van het 60-jarig bestaan van de v.v. Westerwolde werd er vanmiddag een aantal clinics op sportpark De Barlage gehouden. De clinics waren bedoeld voor respectievelijk de F- en E-pupillen en de D-junioren van de SJO WVC. Bijna 100 jeugdleden van de samenwerkende jeugdopleiding van Westerwolde en Veelerveen waren vanmiddag bij toerbeurt aanwezig om met veel enthousiasme deel te nemen aan de trainingen verzorgd door medewerkers van FC Groningen. Als lid van het Amateurconvenant van de FC Groningen had de jubileumcommissie de noordelijke voetbaltrots bereid gevonden deze clinics te verzorgen. En dus niet zonder succes. Nagenoeg alle leden waren aanwezig, luisterden aandachtig naar de deskundige trainers, voerden de opdrachten prima uit en namen deel aan de afsluitende penaltyserie. Het mooie vaantje van FC Groningen werd bij dit laatste onderdeel gewonnen door Arjan Schuiring (F-pupillen), Sven Houwen (E-pupillen) en Max Heidekamp (D-junioren). Zij wisten keeper Henk Hebers het meest aantal keren te verschalken. Na het nuttigen van een glaasje drinken en een heerlijke ijsco gingen de kinderen "moe maar voldaan" en in het bezit van een vrijkaartje voor een thuiswedstrijd van FC Groningen naar huis. Ook de jeugd- en jubileumcommissie kijken met een goed gevoel terug op deze voor de jeugd fantastische voetbalmiddag binnen de jubileumweek van de v.v. Westerwolde. Vrijdagavond is er nog een discoavond voor de oudere jeugd van de SJO WVC en zaterdag wordt de jubileumweek afgesloten met "De grote v.v. Westerwolde-dag" op sportpark De Barlage.

Forumavond Jubileum

Met een interessante en gezellige forumavond is de voetbalvereniging Westerwolde maandagavond aan het 60-jarig jubileumfeest begonnen bij Zaal12.

Te gast waren Hans Nijland, directeur van FC Groningen, Joop Gall, oud-trainer van onder meer SC Veendam en FC Emmen, Siemen Mulder, scheidsrechter in het betaald voetbal, en Erwin Buurmeijer, momenteel voetballer bij PJC en oud-speler van onder andere SC Veendam, WKE en ACV. Forumleider Gert Wiegers zorgde voor discussies, onder andere aan de hand van stellingen, werden er vragen uit de zaal beantwoord maar passeerden ook vele anekdotes de revue.