Spelregels veldvoetbal KNVB seizoen 2016-2017

Met ruim 300 spelende leden in de senioren en jeugd worden er een groot aantal wedstrijden gespeeld op ons sportpark.
In heel Nederland zijn er 1,2 miljoen KNVB leden die wekelijks zorgen voor 33.000 gespeelde wedstrijden. Allemaal genieten we elk op onze eigen manier van deze mooie sport, maar dat hier regels voor nodig zijn dat zal duidelijk zijn. Regels zijn een essentieel onderdeel van de sport en het is nodig dat we ons hier aan houden. Dankzij duidelijke regels verloopt een voetbalwedstrijd sportiever, en dus leuker.

Onderstaand de regels voor het veldvoetbal opgesteld door de KNVB voor het seizoen 2016/2017. Daarnaast ook de samenvatting van de spelregelwijzigingen in dit nieuwe seizoen.

Spelregels veldvoetbal KNVB seizoen 2016/2017

Samenvatting spelregelwijzigingen voor spelers