OOK TWEEDE AVOND “WESTERWOLDS VOETBALKAMPIOENSCHAP” GOED VERLOPEN

Donderdagavond 15 juni was de tweede speelavond in de strijd om het “Westerwolds voetbalkampioenschap”. Hoewel de onderlinge krachtsverhouding in een drietal wedstrijden enigszins aan de grote kant was, verliepen de wedstrijden ook nu weer op een goede manier. Waarschijnlijk mede door deze krachtsverschillen, werd er deze avond slechts één gele kaart uitgedeeld. Een teken dat de duels allemaal in goede harmonie werden voltrokken. De uitslagen waren als volgt:

Westerwolde – FC Ter Apel ’96         2 – 7

JVV – Bellingwolde 1                        1 – 2

ASVB – Bellingwolde 2                      12 – 0

Wedde – Veelerveen                       8 – 0

Door deze uitslagen konden de wedstrijden voor de finaleavond op zaterdag 24 juni op sportpark De Barlage in Vlagtwedde worden vastgesteld. Het wedstrijdschema voor die avond ziet er als volgt uit:

18.00 uur        Veelerveen – Bellingwolde 2              scheidsrechter dhr. R.E. v.d. Wal

18.00 uur        ASVB – Wedde                               scheidsrechter dhr. J.H. Hadders

20.00 uur        Westerwolde – JVV                         scheidsrechter dhr. J. Reints

20.00 uur        FC Ter Apel ’96 – Bellingwolde 1        scheidsrechter dhr. T. Walters

De entree tijdens deze finaleavond is gratis. Wel organiseert de v.v. Westerwolde een veldverloting en wordt er ook diverse keren aan het “Rad van Fortuin” gedraaid. De toernooicommissie van de Vlagtwedder voetbalvereniging stelt verder alles in het werk om er een leuke en geslaagde afsluiting van het seizoen 2016 / 2017 van te maken. Op het “horecaplein” bij de kantine is koffie en thee te koop, wordt een alcoholische versnapering verkocht en kan de inwendige mens op peil worden gehouden bij de bekende barbecue. Ook is er live muziek aanwezig. De gehele avond wordt er met consumptiemunten gewerkt.

De prijsuitreiking vindt plaats om 22.00 uur. Mevr. Snijder, burgemeester van de gemeente Bellingwedde, is bereid gevonden deze handeling voor haar rekening te nemen.

Uiteraard rekent de organiserende voetbalvereniging Westerwolde tijdens deze finaleavond op een grote toestroom van het publiek. Per slot van rekening zijn deze avond zeven van de acht voetbalverenigingen binnen de gemeente Westerwolde i.o. actief, hetgeen het nodige aantrekkelijke voetbal met hopelijk een spannende finale met zich mee kan brengen.

@VVWesterwolde op Twitter

vv Westerwolde
En het #speelschema van het #WesterwoldsKampioenschap2018 is bekend. Voor onze vv staat de 1e (uit)wedstrijd geplan… https://t.co/jDkrB2INFz
vv Westerwolde
Afgelopen zaterdag stond er op ons sportpark een heuse #internationalewedstrijd op het programma. Een wedstrijd t… https://t.co/fDd0l5vuyw
vv Westerwolde
Aan alle bezoekers van ons sportpark! Als vereniging hebben we er nooit geen problemen mee gehad en van gemaakt da… https://t.co/TKMx7wKhZT
vv Westerwolde
Met dank aan Jaoaud, Jordan en Duncan een… https://t.co/nDplxSijWq
Follow vv Westerwolde on Twitter

Sponsoren