TOERNOOI “WESTERWOLDS VOETBALKAMPIOENSCHAP” VAN START

Vrijdagavond 9 juni werden de eerste ontmoetingen in de strijd om het Westerwolds voetbalkampioenschap gespeeld. De wedstrijden verliepen - enige emotie her en der daargelaten - goed. Bestuurders van de gemeenten Vlagtwedde en Bellingwedde verrichtten de aftrap van dit toernooi bij een tweetal wedstrijden. Mevr. Luth deed dit in Ter Apel bij de wedstrijd tussen FC Ter Apel ’96 en ASVB en dhr. Huizing gaf acte de presénce in Veelerveen bij Veelerveen tegen Westerwolde. De wedstrijden stonden onder leiding van scheidsrechters van de COVS Oldambt en Veenkoloniën. Voorafgaand aan de  wedstrijd van Veelerveen tegen Westerwolde werd er een minuut stilte in acht genomen. Dit ter nagedachtenis aan de onlangs overleden oud-voorzitter van Veelerveen, dhr. Trenning. De uitslagen van de eerste speelavond waren:

Veelerveen - Westerwolde                1 - 9 

Bellingwolde 1 - Wedde                    3 - 1

Bellingwolde 2 - JVV                        2 - 3

Fc Ter Apel '96 - ASVB                     5 - 2 

Door bovengenoemde uitslagen ontstond er een winnaarspoule, bestaande uit Westerwolde - Bellingwolde 1 - JVV en FC Ter Apel '96. De vier overige teams vormen de verliezerspoule, te weten Veelerveen - Wedde - Bellingwolde 2 en ASVB

Na loting en met als uitgangspunt dat iedere vereniging binnen dit toernooi een thuiswedstrijd speelt, zijn de volgende wedstrijden voor donderdag 15 juni (19.30 uur) vastgesteld met daarbij de naam van de scheidsrechter:

Westerwolde - FC Ter Apel '96 in Vlagtwedde o.l.v. J.H. Hadders

Wedde - Veelerveen in Wedde o.l.v. R.E. v.d. Wal

ASVB - Bellingwolde 2 in Blijham o.l.v. J. Reints

JVV - Bellingwolde 1 in Jipsingboertange o.l.v. T. Walters

De tweede ronde wordt dus gespeeld op donderdag 15 juni in Jipsingboertange, Blijham, Wedde en Vlagtwedde. De slotavond van dit eerste regionale WK-voetballen vindt plaats op zaterdag 24 juni op sportpark De Barlage in Vlagtwedde. Om 18.00 uur worden dan de wedstrijden om de 5e en 6e plaats en de 7e en 8e plaats gespeeld. Om 20.00 uur beginnen de finale en de wedstrijd om de 3e en 4e plaats. De organiserende vereniging Westerwolde hoopt dat met name deze speelavond kan bijdragen aan een goede en leuke afsluiting van het seizoen 2017 / 2018.

@VVWesterwolde op Twitter

vv Westerwolde
Met dank aan Jaoaud, Jordan en Duncan een… https://t.co/nDplxSijWq
vv Westerwolde
Dankzij een 2-2 gelijkspel tegen kampioen @VVBellingwolde, speelt ons 1e elftal #nacompetitie. https://t.co/tebwWUYuvw
vv Westerwolde
Ondanks het #weer hebben we een fantastische dag gehad! Alle bijna 100… https://t.co/lvdQkptOES
Follow vv Westerwolde on Twitter

Sponsoren